Опитування анонімне, без обмежень по часу, завжди можна змінити вибір.
Особисті думки висловлюємо в каментах
Силова мене навчила купляти мікросхеми в перевірених продавців , алі це лотарея . Я висловив свою думку по темі . Вона субєктивна і нікому її ненавязую . Можна мене не переконувати і не гаяти свій час . Кожен має свої критерії відбору конструкції для повторення і це особистра справа кожного , я вже про це писав . Схоже що Андрій планує розробити двохдіапазонний трансивер для массового повторення і тому проводить опитування (я так думаю ) .
я купував до війни в Україні.та коштувати багато вони не буду їх витіснить техніка сдр 73!UR5FFR писав: ↑П'ят лютого 27, 2026 8:04 pmПішов на алі і трохи офігел - схоже на те що китайці розпродали останні залишки 612их. Багато перемаркеру якогось. Щось більш-менш схоже на оригінал коштує по 3 бакса за корпус або більше. Тому схоже що про схеми на 612й слід забувати. Жаль, пішла епоха простих схем.
PS Десь в мене був рулончик 612х ще від філіпса. 100 відсотковий оригинал. Ще трохи полежать то вони будуть коштувати дорожче за діаманти
П'ять років тому я їх купував на алі по 90 центів за десяток
Я Теж так думав доки не включив ft8 на сфартфоні. Коли побачив на водопаді не просто доріжки, а позивні, якось добре стало на душі. За цими позивними люди, і не один, а десяток за раз і з різних країн.Це так само як і фт8 - я кий сенс у тому що компутер сам проводить зв'язок?
Ну написано ж - в каментах - особисті думки. Ось і маємо - комусь сдр треба, комусь фт8, дехто своє хоче продати, а хтось в загалі не бачить сенсу в такому апараті