Програмне оброблення звуку ,Mid-Fi,Hi-Fi SSB,ESSB

Konstantin M
Позивний: Us1g__
Has thanked: 74 times
Been thanked: 26 times

Re: Програмне оброблення звуку ,Mid-Fi,Hi-Fi SSB,ESSB

Повідомлення Konstantin M »

Десь років 20 тому був в ефірі такий  Ігор з Білорусі.Часто ввечері він вів добре поставленим голосом , з усілякими HiFi примочками та з кіловатом в антені, розмови про HiFi сигнал в аматорському радіо. Розповідав неквапливо та впевнено  про мікрофони, еквалайзери і таке інше. Прихильників у нього було небагато, дехто навідь відзивався не дуже ввічливо. 
А от років 40, а то й більше на 160 метровому діапазоні були вільні оператори з АМ модюляцією. Ото вже HiFi. І мікрофон у цинкове відро, і часи -ходіки, і храп тещі у сосідній кімнаті. Повний набір.
Зараз я вважаю, що кожен може у своєму хоббі виражатись як хоче. Головне,  не порушувати Регламент! Успіхів! А мені Нітро подобається з того фільму. Зв'язок за будь яку ціну.
Ur9ip
Позивний: Ur9ip
Has thanked: 1 time
Been thanked: 12 times

Re: Програмне оброблення звуку ,Mid-Fi,Hi-Fi SSB,ESSB

Повідомлення Ur9ip »

Konstantin писав:Чет січня 01, 1970 4:43 am Десь років 20 тому був в ефірі такий  Ігор з Білорусі.Часто ввечері він вів добре поставленим голосом , з усілякими HiFi примочками та з кіловатом в антені, розмови про HiFi сигнал в аматорському радіо. Розповідав неквапливо та впевнено  про мікрофони, еквалайзери і таке інше. Прихильників у нього було небагато, дехто навідь відзивався не дуже ввічливо. 
А от років 40, а то й більше на 160 метровому діапазоні були вільні оператори з АМ модюляцією. Ото вже HiFi. І мікрофон у цинкове відро, і часи -ходіки, і храп тещі у сосідній кімнаті. Повний набір.
Зараз я вважаю, що кожен може у своєму хоббі виражатись як хоче. Головне,  не порушувати Регламент! Успіхів! А мені Нітро подобається з того фільму. Зв'язок за будь яку ціну.

Добрий день, я добре знаю Ігоря EW1MM, раніше багато з ним спілкувався, він більше орієнтується на Західну публіку, ніхто ні кого не змушує цим займатися, мені хочеться щоб радіоаматори України, звучали краще за всіх, приємно коли наші спортсмени кращі, ніхто нікого на аркані не тягне ,я слухаю ефір, і майже в кожному QSO, вільно чи не вільно зачіпається питання якості звуку , всі хочуть красиво звучать , Покажіть мені людину , яка хоче виглядати ,не охайним , не красивим, ось в тому справа, а по поводу злостивців, не треба звертати уваги, вони були і будуть, а біситися від того , що заздрять, і самі не хочуть докласти зусилля, щоб так звучать,у Тік Токе , жінка виклала якийсь свій рецепт , але знаходяться люди ,замість того щоб їй подякувати, пишуть всякі гидоти, то каструля не така, то нігті на руках , та інше, зробіть свій звук красивіше, і підлі люди помруть від заздрості. Є дитячий мультфільм про машинки, онук мій дивився раніше, ось там є машика звали її Огірочок, так вона завжди говорила, не дізнаєшся, поки не спробуєш.
 Я хотів подивитися фільм, цікавий , вийшов рік тому, включив, а у нього картинка терпимоя, а звук писали в залі, я не став дивитися, через звук, Вам подобається якась музика, її можна послухати в телефоні, а можна і на компі, програвачі, і ще краще в навушниках,справа за вами.

Відповісти