Це не в програмі проблема а в живленні та монтажі. Хоча у мене дисплей на дротах 20см і блакитного кольору, який споживає більше білого. Білі дисплеї найекономічніші. Чiпляю OLED 1.54" та 2.4" працюють без проблем. В мена багато рiзних дiсплеiв.
Виміряйте напругу на вході стабілізатора 1117 та на виході. І щодо пульсайцій теж бажано перевірити.
Ще можна підключити програматор, зчитати фусебіти, біт CKDIV8 поставте і прошийте фусебіти. Це біт дільника тактової меги, який стане 1МГц. Тож перевірте. Самий простий вариант знизити швидкiсть обмiну по i2c.
Синтезатор UR3ILF
-
- Позивний: UR3ILF
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 54 times
- Контактна інформація:
-
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 5 times
Re: Синтезатор UR3ILF
Знаєте ваша правда.Випаяв з дисплею його рідний ldo і резистори підтяжки, дисплей почав стартувати стабільно (з малими дисплеями стабільного старту не було доки не ампутував їх)але все-таки зображення не домальовував і на органи управління не реагував.Напаявся прямо на гребінку без проводів теж без результату.А от коли з лабораторника подав 3.3в минувши амску то все запрацювало.Хоча з малим дисплеєм працює вона добре.
Я спробую завтра повисмикувати з плати керамічні конденсатори по живленню великої ємності (не пам'ятаю що туди понатикував), колись в одному пристрої вони мені палили амску при старті,короче не люблять вони кераміки великої ємності в себе на виході.
Я спробую завтра повисмикувати з плати керамічні конденсатори по живленню великої ємності (не пам'ятаю що туди понатикував), колись в одному пристрої вони мені палили амску при старті,короче не люблять вони кераміки великої ємності в себе на виході.
-
- Позивний: UR3ILF
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 54 times
- Контактна інформація:
Добре. Завтра зроблю вам хекс.
Я теж два дні шукав глюки яких не очiкував. Зробив контролер на ардуїно нано і вставив отриману нещодавно від китайців плату. А вона не працює нормально. Код весь перекопав, а копати код із купою вставок на асемблері задоволення так собі. Потім витяг ардуїну з трансівера, прошив і глюки пішли. У результаті підключився програматором і мало того, що китайці зараз надсилають нани з АТмега328РВ які маркують як АТмега328Р так там ще й фусебіти неправильно виставлені були.
Лоадер прошили від уно 2кб 115200 швидкiсть, а фусебіти на 1кб було виставлено. Як результат, основна програма стартувала не з тієї адреси. При цьому блимати діодом і виводити в компорт немає проблем. Зашив оптібут, виставив фусебіти на 512 байт – все розробило. Поклав у коробку. Там мені достатньо М168Р. А я і живлення копав і дроти. І конденсатори перепаював. Міняв 7805 тому що думав що блудить.
Я теж два дні шукав глюки яких не очiкував. Зробив контролер на ардуїно нано і вставив отриману нещодавно від китайців плату. А вона не працює нормально. Код весь перекопав, а копати код із купою вставок на асемблері задоволення так собі. Потім витяг ардуїну з трансівера, прошив і глюки пішли. У результаті підключився програматором і мало того, що китайці зараз надсилають нани з АТмега328РВ які маркують як АТмега328Р так там ще й фусебіти неправильно виставлені були.
Лоадер прошили від уно 2кб 115200 швидкiсть, а фусебіти на 1кб було виставлено. Як результат, основна програма стартувала не з тієї адреси. При цьому блимати діодом і виводити в компорт немає проблем. Зашив оптібут, виставив фусебіти на 512 байт – все розробило. Поклав у коробку. Там мені достатньо М168Р. А я і живлення копав і дроти. І конденсатори перепаював. Міняв 7805 тому що думав що блудить.
-
В синтезі на RX998 стоїть якраз 328PB, я їх купувляв жменю навіть не звернувши уваги на зайву букву і те що це зовсім трішечки не той мк. Добавив в аврдуд їх руками бо він про них нічого не знав і працює вона аж бігом в приймачі.
-
Причиною чому з великим дисплеєм не стартував синтезатор при живленні через амску виявились резистори по входу живлення,запаяв замість них смд дросель видраний з старої відеокарти щоб місце не пустувало.Тре якихось смд запобіжників прикупити на альоекспрес.
З великим дисплеєм синтез піджирає 94 ма, амска при вхідних 8.4в вже гріється з малим дисплеєм вдвічі менше споживання.
З великим дисплеєм синтез піджирає 94 ма, амска при вхідних 8.4в вже гріється з малим дисплеєм вдвічі менше споживання.