Що поганого можете сказати про Маламут?

Boris_d
Позивний: UT3UTJ
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: Що поганого можете сказати про Маламут?

Повідомлення Boris_d »

Вітаю, шановне панство! Користуюсь маламутом 100 Вт 2 роки. Все влаштовує. На мою думку, єдиний недолік це відсутність плавного регулювання вихідної потужності. Все потрібно налаштовувати через меню підбором  відсотків. До прикладу у мене на 25% виставлена потужність близько 5Вт, на 100% біля 100Вт. І відсотки потрібно встановити для кожного діапазону. 
Vavolo
Позивний: UR4UQZ
Been thanked: 5 times

Повідомлення Vavolo »

Boris_d писав: Чет липня 10, 2025 1:15 pm Вітаю, шановне панство! Користуюсь маламутом 100 Вт 2 роки. Все влаштовує. На мою думку, єдиний недолік це відсутність плавного регулювання вихідної потужності. Все потрібно налаштовувати через меню підбором  відсотків. До прикладу у мене на 25% виставлена потужність близько 5Вт, на 100% біля 100Вт. І відсотки потрібно встановити для кожного діапазону. 

Це ще добре коли так, бо я працював на mini sw 2019, то там було налашування потужності тільки через меню, і тільки чотири фіксовані рівні. 

А можна на Маламуті швидко міняти рівень? Наприклад  уставновлене значення / повна потужність? 
UR5FFR
Has thanked: 68 times
Been thanked: 544 times

Повідомлення UR5FFR »

Наскільки пам'ятаю то у Маламута була якась проблема з придушенням дзеркальних каналів. Як зараз з цим? Витримує він норми по позасмуговому випромінюванню при передачі чи ні? А з прийманням як? Балансування є автоматичне або в ручну потрібно налаштовувати?

Boris_d

Повідомлення Boris_d »

Vavolo писав: Нед липня 13, 2025 10:09 am
Boris_d писав: Чет липня 10, 2025 1:15 pm Вітаю, шановне панство! Користуюсь маламутом 100 Вт 2 роки. Все влаштовує. На мою думку, єдиний недолік це відсутність плавного регулювання вихідної потужності. Все потрібно налаштовувати через меню підбором  відсотків. До прикладу у мене на 25% виставлена потужність близько 5Вт, на 100% біля 100Вт. І відсотки потрібно встановити для кожного діапазону. 

Це ще добре коли так, бо я працював на mini sw 2019, то там було налашування потужності тільки через меню, і тільки чотири фіксовані рівні. 

А можна на Маламуті швидко міняти рівень? Наприклад  уставновлене значення / повна потужність? 

Є можливість через швидке меню за допомогою функціональних кнопок дискретно 10,25,50,80,100%.

Boris_d

Повідомлення Boris_d »

UR5FFR писав: Нед липня 13, 2025 11:48 am Наскільки пам'ятаю то у Маламута була якась проблема з придушенням дзеркальних каналів. Як зараз з цим? Витримує він норми по позасмуговому випромінюванню при передачі чи ні? А з прийманням як? Балансування є автоматичне або в ручну потрібно налаштовувати?

За 2 роки експлуатації кореспонденти відмічали якісний сигнал скарг по спектру не було. З прийомом нічого не треба крутити тільки налаштувати під себе як то полосу, шумодав тощо.
UR5FFR
Has thanked: 68 times
Been thanked: 544 times

Повідомлення UR5FFR »

Boris_d писав: Пон липня 14, 2025 8:47 amЗа 2 роки експлуатації кореспонденти відмічали якісний сигнал скарг по спектру не було. 
Та я не за за скарги сусідив на якість сигналу питаю :) А за вимірювання рівня позасмугового випромінювання та придушення дзеркального каналу. Тут ключове слово - вимірювання.

Відповісти