Нова версія NanoVFO

UR5EIN
Позивний: UR5EIN

Re: Нова версія NanoVFO

Повідомлення UR5EIN »

Дуже дякую за участь, зараз автор конструкції намагається щось вирішити, але на жаль не завжди це успішно вирішується з допомогою ШІ. Про це теж саме тут є попередження.
Коли йде модифікація, вдосконалення ПЗ або "заліза" зазвичай всі роблять від простої версії до більш досконалої. На превеликий жаль у цій конструкції варіанту, який мені потрібен просто не передбачено. Хоча це не якась там капризна "хотєлка" - це звичайна опція апарату. Мабуть автор вирішив, що це нікому не потрібно.
Варіант вирішення є. Варіант "не через двері - так через вікно". Зараз вирішується, якщо це вдасться - розігнати програмно швидкість CW Key до N++ зн/хв ( сотні/тисячі), потім можна працювати звичайним ключем зі входу /./. Для запобігання непотрібної АМ ще й необхідно буде ліквідувати ці пульсації RC ланцюгом.

UR5FFR
Has thanked: 132 times
Been thanked: 854 times

Re: Нова версія NanoVFO

Повідомлення UR5FFR »

Я не зовсім розумію що ви від мене хочете. Код проекту повністю відкритий. Берете та правите під свої потреби. Не вмієте - чатгпт, діпсік або сусід-студент. Вам усе правильно написали. В мене нема часу займатися реалізацією усіх "хотєлок". Тим більше зараз коли війна
Відповісти