Думав довго писать чи в двух словах...
Ладно, " буду краток".
Років 20 назад трапилась прикра подія і зламалась защипка передньої панелі трансівера Айком 703. Я її склеїв і почав шукати нову. Звертався і в Долю і багато куди і махнув рукою. А кабель для дістанціонного керування трансівером лежав у тумбочці. Аж раптом прочитав об"Яву що людині потрібен таких кабель і я вирішив останній раз найти защіпку Або продать кабель. Звернувся до ШІ без всякої надії і о чудо, ші сказав що на раз плюнуть. І дав ссилку на
https://www.thingiverse.com/thing:4417123 на 3д модель. Там багато бескоштовних моделей для радіоаматорів. Далі я звернувся в першу попавшу по списку фірму Виявилося що вона з Миколаєва. Коли вони взнали відкіля я, то зробили безкоштовно і прислали укпоштою декілька штук.
Декілька хвилин і Нова защипка стала на місце.
Отак вирішуються проблеми дякуючі ші і добрим людям
Ші + добра Людина і мрія здійснилася через 20 років
-
Konstantin M
- Позивний: Us1g__
- Has thanked: 104 times
- Been thanked: 48 times
- GrayCat
- Been thanked: 6 times
Re: Ші + добра Людина і мрія здійснилася через 20 років
На будущее:
Специализированный поисковик yeggi.com ищет 3D-модели по нескольким сетевым библиотекам, включая Thingiverse, Cults3D и подобные. Ну а найти у кого напечатать — в наше время не проблема. Вот лично у меня, например, домохозяйка с 3D-принтером на кухне.
. Буквально! 
Специализированный поисковик yeggi.com ищет 3D-модели по нескольким сетевым библиотекам, включая Thingiverse, Cults3D и подобные. Ну а найти у кого напечатать — в наше время не проблема. Вот лично у меня, например, домохозяйка с 3D-принтером на кухне.
Gray©at.