Простий синтезатор
-
- Позивний: немає
- Has thanked: 12 times
Re: Простий синтезатор
Зверніть увагу на Nanovfo до третьої версії,
Arduino nano 85грн
Si5351 40грн
Oled 0,96 55грн
Encoder. 30грн за 5шт.
Ціни з аліекспресу .
Друковану плату я робив , але в основному роблять на макетках.Удачі!!!!
Arduino nano 85грн
Si5351 40грн
Oled 0,96 55грн
Encoder. 30грн за 5шт.
Ціни з аліекспресу .
Друковану плату я робив , але в основному роблять на макетках.Удачі!!!!
-
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 438 times
Перша версія NanoVFO далі не розвивається - проект закрито. Але там усе працює.
Я би більш рекомендував NanoVFO 3.0/3.1. Їх так само можна зібрати на макетці - там лише у 3.1 додано регістр 74HC595. Мікросхема годинника опціональна - її можна не встановлювати.
Якщо самі не в змозі - то можу зробити принципову схему з'єднань для використання плати Arduino Nano V3 на 328й атмегі
PS виніс в окрему тему
Я би більш рекомендував NanoVFO 3.0/3.1. Їх так само можна зібрати на макетці - там лише у 3.1 додано регістр 74HC595. Мікросхема годинника опціональна - її можна не встановлювати.
Якщо самі не в змозі - то можу зробити принципову схему з'єднань для використання плати Arduino Nano V3 на 328й атмегі
PS виніс в окрему тему
-
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 17 times
Є плата аматора емф з телеграфним гетеродином . Треба для неї простий синтез щоб перевертав vfo bfo . Діапазони 1.9 3.6 7.0 . Якщо там буде с метр то це плюс . Функціонал це вихід на комутацію дпф з відкритим колектором , вихід на перемикання rx /tx і ще хотілося щоб була можливість увімкнути телеграфний гетеродин . Не дуже хотілось ставити окрему кнопку . Дисплей - пофіг який . Атт , годинник , і тд не треба . Я б туди гпд поставив но якісну катушку зробити це проблема та і кзє немає .
Я не створював окрему тему бо не думав що тут буде про що писати )
Я не створював окрему тему бо не думав що тут буде про що писати )
-
В nano vfo саме в перших версіях s metra немає але вже в nano vfo3 є, на олх є оголошення надруковану плату на версію 3.1.(потрібна наявність пального фену і навик роботи smd)я робив для приймача для трансивера думаю підійде.Вся інформація є в відкритому доступі просто зайдіть почитайте. Удачі!!! 

-
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 17 times
Саме прикольне , що в мене все це є крім дисплея . Але маю інші . Маю led з мах та маю 1602 з адаптером і2с. Схема на pro mini але в мене є тільки нано . Треба глянути яка там різниця окрім ch340.
-
Перша версія nanovfo підтримує багато дисплеїв подивіться там є фото і опис, в коді теж є варіанти дисплеїв які можна вибрати. Удачі !!!:)