Вони працюють у класі А з досить великим струмом спокою наскільки я розумію. Там треба було ставити каскади на КТ606 з ООС колектор-база. Але автор чомусь вирішив поставити 904і. Чому - це ми навряд чи взнаємо.
Я теж перший раз бачу цю схему.
Якщо ви ще раз перечитаєте те що я писав, то вам стане зрозуміло що моя критика відноситься якраз до "поліпшеної" схеми, яку ви навели у першому пості. Тому тут не йде річ про те в совку це було зроблено чи ні. Той хто намагався поліпшити схему не зовсім розумів що він робить. В результаті стало гірше ніж було.UR5VFT писав: ↑Пон серпня 11, 2025 5:40 pm - некоректно порівнювати розробку 1990 року чи раніше совка із сучасними. Будь-який трансівер з совка можна розкритикувати ну може тр Дроздова тоді тех інформація самі розумієте а дістати кп350 або 903 неріально. лише у спекулянтів. а цей тракт працює в друга років 22 і зараз теж на виході 6ж11 і 6п36 . вместо гпд ставимо синтез А в місті переходять на СДР або трансівери від Ігоря2 с эмф на 200 кгц . Ізюменку 73!
PS Стосовно совка. "Зелений" Ред вийшов у 89, а через рік вийшов і "жовтий". Бунімович та Яйленко у своєму "Довіднику" 84го року наводять дуже багато інформації стосовно чутливості, динамічного діапазону та інших параметрів РПУ. Також там є цікаві схеми. Наприклад пасивний змішувач на 4х ПТ, або високорівневий змішувач на двох діодних ключах, підсилювальні каскади з НЗЗ, атенюатори на пін-діодах та інше. Дроздов опублікував схему у 85 якщо не помиляюсь. Тобто нова схемотехніка у 80х вже була. Але ще не пішла у маси.